Følg Norges Cykleforbund

Aasheim inn til 15 plass for M Junior i VM

Nyhet   •   sep 27, 2018 23:24 CEST

Aasheim inn til 15 plass for M Junior i VM

Dagens fellesstart for M Junior bestod av en 132,4 km lang løype med en total tigning på 1916 høydemeter. Morgendagens Helter Landslaget for M Junior stilte med Ludvig Fischer Aasheim, Ådne Holter, Daniel Årnes, Dennis Grosvold, Fredrik Finnesnad og Søren Wærenskjold på start. Farten var høy i starten av rittet og inn mot den første bakken gikk den en større velt hvor flere av de norske ble hindret. Etter at forehåndsfavoritten Remco Evenepoel gikk ned i velten ble det satt fart i feltet og vi hadde med Aasheim i første pulje. Inn på de avsluttende rundene kom Evenepole opp til teten og kjørte ifra gruppen. Aasheim fikk det tøft på slutten men kjempet seg inn til en flott 15 plass. Ådne Holter ble nummer 32 og Fredrik Finnesand ble nummer 81. De øvrige fikk DNF. Seieren gikk til Evenepole fra Belgia, og dette gjorde at Belgia gikk forbi Norge på Nations Cup Rankingen og førte til at Norge endte opp på en fantastisk 2 plass i Nations Cup.

-Det ble veldig hardt i dag og det var en brutal løype sier, en utslitt Aasheim.

-Vi var litt uheldige i dag med at flere var innblandet i velten før bakken slik at vi ikke fikk vist oss frem som et lag, sier Holter.

Resultater

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.