Følg Norges Cykleforbund

God gjennomføring av Skjerping under VM Tempo

Nyhet   •   sep 26, 2018 19:09 CEST

Høyt nivå

Under tredje konkurransedag for landslaget i VM var det tempo for M Elite som stod på programmet. Norge hadde kun Kristoffer Skjerping på startstreken. Løypen var 52,1 km lang og var flat i starten, før man etter 30 km gikk inn i en lengre bakke. Bakken var på ca 5 km og steg ca 400 meter opp. Etter toppen var det en god utforbakke før man kom inn til mål.Skjerping endte til slutt opp på plass nummer 40.

-Jeg hadde planlagt hele rittet og delt opp løypen i 3 deler. På den flate delen kjørte jeg på 380 watt, i bakken kjøre 400 +watt, men her ble det litt seigt og jeg endte opp på litt i underkant av 400. På slutten inn til mål var det mye nedover og her var planen å gi alt, sier Skjerping

-Jeg gjorde så godt så godt jeg kunne og var fornøyd når jeg krysset målstreken. Men jeg var ikke så fornøyd når jeg så plasseringen jeg endte på.

  • Men det var mange gode bak meg på resultatlisten, og det må jeg ta med meg det videre, sier Skjerping

Rohan Dennis fra Australia vant overlegent foran fjorårsmester Tom Dumolin fra Nederland, og Victor Campenaerts fra Belgia ble nummer tre.

Link til resultater

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.