Følg Norges Cykleforbund

​Ikke helt som ønsket for K Junior sin fellesstart under VM

Nyhet   •   sep 27, 2018 13:18 CEST

Ikke helt som vi ønsket i dag

Dagens fellesstart for K Junior bestod av en 70,8 km lang løype, med en god stigning før man kom inn til den harde runden i Innsbruck. Morgendagens Helter Landslaget stilte med Amalie Lutro, Thale Kielland Bjerk, Silje Mathisen og Martine Gjøs på start. Jentene var spent på hvor mye bakken før man kom til runden ville skille. Etter at det gikk et tidlig brudd med en rytter fra Ukraina gikk de inn i bakken og det sprakk godt opp med en gang. Når de kom inn på runden var alle de norske jentene utenom Bjerk i pulje 2, med ca 1 min opp til en ledende gruppe på ca 20 ryttere. Det ble kjørt hardt i den avsluttende runden og de norske plasseringene ble; Martine Gjøs nr 44, Amalie Lutro 45 plass, Silje Mathisen nr 50 og Thale Kielland Bjerk nr 78.

  • -Vi er litt skuffa og jeg tror ingen av oss hadde dagen, sier Lutro.

  • -Det samlet seg på toppen, men det var ikke mye villighet til å kjøre sammen for å ta de igjen når vi kom inn på finalerunden, sier Mathisen

  • - Vi konkurrerer ofte og får bedre plasseringer enn mange av de som var foran oss i dag, så vi skal nok komme sterkere tilbake, sier Lutro.

Link til resultater


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.