Følg Norges Cykleforbund

Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen seiret i den femte NorgesCupen i sykkelkross i Tønsberg.

Nyhet   •   okt 28, 2017 17:09 CEST

Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen seiret i den femte NorgesCupen i sykkelkross i Tønsberg.

Tønsberg Sykkelklubb var vertskap for lørdagens NorgesCup i sykkelkross. Denne dagen var det strålende sol, noe som bød på gode forhold for rytterne. Underlaget var hardt og tørt med unntak av noen våte partier. Denne løypen ble beskrevet som rask og lite teknisk med flere skarpe svinger.

I K-Junior fortsatte Mari Hole Mohr fra Stavanger SK i laksetrøyen. Hun fortsatte dominansen også denne gangen og fikk tidlig luke til resten av sine konkurrenter og kunne så vidt snuse litt på de to seniorene som lå i tet. Hun tok dermed ikke overraskende nok seieren under dagens ritt. Tuva Siggerud og Berit Nordsæter Resell holdt følge bak henne, men Siggerud stakk i fra og tok andreplassen mens Resell tok tredjeplassen. 

- Formen er bra og jeg likte løypen veldig godt. Det var mulig å kjøre raskt, sier Mohr.

I M-junior var det Søren Wærenskjold fra Ringerike SK som tråkket seg opp til en tidlig og solid ledelse. Sørlendingen tok derfor raskt kommandoen. Han økte ledelsen for hver runde og det var lite resten av konkurrentene kunne gjøre. Spenningen lå derfor på Ludvig Fischer Aasheim fra Rye SK og Vegard Stokke fra IF Frøy Sykkel som byttet på å ta føringen seg imellom. Wærenskjold tok ikke overraskende seieren, mens andreplassen ble knivet om til spurtoppgjør mellom Stokke og Fisher Aasheim. Stokke endte opp på andreplass, mens tredjeplassen gikk til Aasheim. Sørenskjold tar dermed over ledelsen i Norgescupen.

- Jeg prøvde å kjøre jevnt. Beina var ikke helt gode i dag, men klarte å trøkke på på strekningene. Godt fornøyd med å ta over ledelsen i Norgescupen, sier Wærenskjold.

I K-Senior dannet det seg en duo bestående av Line Marie Guliksen fra Bærum OCK og Ingrd Moe fra Bergen Cykleklubb. Line Gulliksen fikk etter hvert en liten luke, men Moe hang på og luken holdt seg tett. Til siste runde var disse likt inn til passering. Det lå an til å bli et spennende spurtoppgjør, men uheldigvis ble Gulliksen rammet av teknisk uhell helt på tampen. Hun kom derfor løpende inn til målgang. Hun tok likevel andreplassen for Marit Sveen fra SK Rye Sykkel som tok tredjeplassen.

- Dette var gøy. Løypen var veldig "landeveis-vennlig". Vi håpte på et spurtoppgjør, men det skjedde dessverre ikke i dag, sier Moe.

I M-senior var det Tobias Halland Johannessen fra Soon CK som tok ledelsen ut fra start. Han ledet etter hver passering og fikk en god flyt. Det var lenge Fredrik Haraldseth og Håkon Lunder Aalrust som lå tett bak, men fikk etter hvert en større glipe til Johannessen. Erik Resell kom og utfordret Haraldseth de siste rundene. Johannessen kom inn til førsteplassen etter et svært sterk prestasjon. Andreplassen gikk til Aalrust, mens Haraldseth tok tredjeplassen.  

- Det var dritgøy å kjøre i dag. Hadde utrolig gode bein. Veldig bra fight med Håkon og de andre. Var synd med Håkon som mistet kjedet der, sier Halland Johannessen.

K-junior

1) Mari Hole Mohr (Stavanger SK)

2) Tuva Siggerud (Soon CK)

3) Berit Nordsæter Resell

M-junior

1) Søren Wærenskjold (Ringerike SK)

2) Vegard Stokke (IF Frøy Sykkel)

3) Ludvig Fischer Aasheim (Rye SK)

K-senior

1) Ingrid Moe (Bergen Cykleklubb)

2) Line Marie Gulliksen (Bærum OCK)

3) Marit Sveen (SK Rye Sykkel)

M-senior

1) Tobias Halland Johannessen (Soon CK)

2) Håkon Lunder Aalrust (Team Coop)

3) Fredrik Haraldseth (Bærum CK/ SWIX Hard Rocx)

Komplette resultater

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.