Følg Norges Cykleforbund

NM Terreng Maraton 2018: Seier til Løvset og Hem

Nyhet   •   jun 16, 2018 17:26 CEST

Borghild Løvset og Ole Hem vant NM i Terreng Maraton på Birkenes.

Kvinner Elite syklet en runde i terrenget på Birkeland på totalt 68 kilometer. Det var et sterkt startfelt med totalt ti startende ryttere. Borghild Løvset viste at hun var den sterkeste, og kjørte i mål på tiden 3:04:27 og tok dermed NM-gull. På andreplass kom Hildegunn Gjertrud Hovdenak (1:26 bak Løvset). Sunniva Dring kjempet seg til tredjeplassen,12:01 bak Løvset.

Menn Elite syklet en runde på 30 kilometer i tillegg til den samme runden (68km) som damene, totalt 98 km. Fjorårets NM-vinner Ole Hem lå i tet da rytterne passerte startområdet og gikk løs på den siste runden på 30 kilometer. På daværende tidspunkt hadde Hem cirka ti sekunder ned til Emil Hasund Eid og Fredrik Haraldseth. Ole Hem holdt de to, og resten av Menn Elite-pulja bak seg, og kom alene til mål på tiden 3:50:05. Dermed kunne han juble over nok et NM-gull i terreng maraton.

Kvinner elite topp 3:

1. Borghild Løvset (Orkla CK)

2. Hildegunn Gjertrud Hovdenak (Nesset CK)

3. Sunniva Dring (Sagene IF Sykkel / Team Milskuern


Herrer elite topp 3:

1. Ole Hem (Romeriksåsen SK / SWIX Hard Rocx)

2. Emil Hasund Eid (Kloppa Offroadklubb / Team Elite)

3. Fredrik Haraldseth (Bærum OCK / SWIX Hard Rocx)

Komplette resultater

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://norges-cykleforbund.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.