Følg Norges Cykleforbund

NM Terreng Sprint Lillehammer: Seier til Bøe Jacobsen og Siggerud

Nyhet   •   jul 01, 2018 18:27 CEST

Det ble seier til Ingrid Sofie Bøe Jacobsen og Martin Emil Siggerud i NM Terreng Sprint på Lillehammer.

Kvinner senior: Gjennom prolog og kvartfinale ble hveten skilt fra klinten, og man satt igjen med åtte ryttere fordelt i to semifinaler. I den første semifinalen var det Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, Marit Sveen, Martine Opsahl og Miriam Sivertsen som kjempet om to billetter til finalen. Den andre semifinalen inneholdt følgende ryttere: Anna Stray Rongve, Helene Marie Fossesholm, Berit Nordsæter Resell og Anna Littorin Sandbu. Etter knallhard kjøring i semifinalene var det til slutt Ingrid Sofie Bøe Jacobsen, Marit Sveen, Anna Stray Rongve og Helene Marie Fossesholm som skulle kjempe om medaljene i finalen.

I finalen var det meget jevnt, men til slutt var det Ingrid Sofie Bøe Jacobsen som trakk det lengste strået og tok gullet. Anna Stray Rongve kom på andreplass, mens Marit Sveen tok tredjeplassen.

Menn senior: Etter prolog, åttedelsfinale og kvartfinale satt man igjen med åtte semifinalister. Den første semifinalen bestod av Anders Halland Johannessen, Emil Ravnåsen Vangen, Martin Emil Siggerud, Simen Engedahl. Av disse var det Johannessen og Siggerud som kom videre. I den andre semifinalen var det Erik Hægstad, Fredrik Haraldseth, Jørgen Anmarkrud og Ådne Anmarkrud som skulle kjempe om de to siste plassene i finalen. Det ble meget jevnt, og målfoto måtte til for å skille mellom plasseringene. Til slutt ble det klart at Erik Hægstad og Jørgen Anmarkrud var først over målstreken og dermed klare for finalen.

I finalen var det Martin Emil Siggerud som var den sterkeste og tok gullet. Jørgen Anmarkrud kom på andreplass, og Erik Hægstad på tredjeplass.

Kvinner senior topp 3:

1. Ingrid Sofie Bøe Jacobsen (Halden CK / Birk Sport Racing)

2. Anna Stray Rongve (CK Haugaland)

3. Marit Sveen (SK Rye sykkel / Team Sørensen Racing)

Herrer senior topp 3:

1. Martin Emil Siggerud (Soon CK)

2. Jørgen Anmarkrud (Konnerud IL Sykkel)

3. Erik Hægstad (Lillehammer Cykleklubb)

Komplette resultater

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.