Følg Norges Cykleforbund

Nye etapperitt for Morgendagens Helter landslaget

Nyhet   •   mai 16, 2018 16:19 CEST

Norges Cykleforbund har i dag tatt ut lagene til rittene Trophee Centre Morbihan 19-20. mai og Tour du Pays de Vaud 24-27. mai. Begge rittene inngår i verdenscupen (Nations Cup) for juniorer der Norge for øyeblikket ligger på fjerdeplass.

- Trophee Centre Morbihan er et løp vi ofte har gjort det bra i. Erlend Blikra vant dette rittet tilbake i 2014, og vi har vunnet tempoetappen her hele tre ganger med Blikra, Knotten og Leknessund. Leknessund blir også nummer to sammenlagt her i 2017. Vi reiser med ambisjoner om topp resultater også i år. Vi mener vi har et sterkt lag, sier landslagsleder Kai Lexberg.

Følgende ryttere er tatt ut på Morgendagens Helter landslaget til Trophee Centre Morbihan:

Søren Wærenskjold, Ringerike SK

Daniel Årnes, Kristiansand SK

Vegard Stokke, Glåmdal SK

Preben Syversen, Grenland SK

Andre Heggø, Ringerikse SK

Andreas Hatlestad. Ringerike SK

Følgende ryttere er tatt ut på Morgendagens Helter landslaget til Tour du Pays de Vaud:

Vegard Stokke, Glåmdal SK

Andre Heggø, Ringerikse SK

Ludvig Aasheim, SK Rye

Magnus Brynsrud, SK Rye

Ådne Holter, Lillehammer CK

Audun Gautestad, CK Bergen

-Tour du Pays de Vaud er et ritt med tøffe bakker, samt både lagtempo og tempoetappe. Dette rittet vant Andreas Leknessund i 2017, og her er det nye etapper hvert år. Det er kun to av gutta som kjører både Morbihan og Pays de Vaud, sier Kai Lexberg.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://norges-cykleforbund.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.