Følg Norges Cykleforbund

Navrestad med karrierebeste i BMX-VM

Pressemelding   •   jun 10, 2018 20:09 CEST

Tore Navrestad ble 11 i årets VM som ble arrangert i Baku, Aserbajdsjan. Konkurransen ble flyttet en dag på grunn av dårlige værforhold, og ble arrangert under perfekte forhold lørdags kveld.

Tore har vært en av verdens beste startere i verdenscupen i år, men slet de første rundene i VM. Han hang likevel med videre og skjerpet seg i de viktige utslagningsrundene mot slutten. Det varte helt til semifinalen der han ble nummer 6 og dermed nummer 11 i verden.

- 11 i verden er godkjent resultat på en «dårlig dag» der ting ikke klaffet helt som de skulle, han hadde mål om topp 16 og innfridde dermed målet sitt, sier landslagssjef Sebastian Kartfjord.

- Jeg hadde mål om topp16 og er godt fornøyd med resultatet,. Jeg har aldri lykkes i senior-VM før, så det var godt å få et resultat. 11.plassen viser nivået jeg har hatt denne sesongen og er ca samme som min verdenscupranking pr nå, sier Tore Navrestad.

Marita Laksesvela også fra Sandnes debuterte i seniorsammenheng og fikk en 30.plass i mesterskapet.

Kontakt:

Landslagssjef BMX: Sebastian Kartfjord 98678986

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.