Følg Norges Cykleforbund

NCF signerer 3-årsavtale med Uno-X

Pressemelding   •   jun 23, 2018 15:08 CEST

Norges Cykleforbund har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med Uno-X som bygger oppunder den sportslige satsningen for norske syklister. Uno-X går inn som en viktig partner for U23- og elitelandslaget for herrer landevei, som NCF sin drivstoffleverandør, samt som generalsponsor for NM Landevei.

- Vi er svært glade for å komme i mål med en langsiktig avtale med Uno-X som sikrer et godt sportslig- og økonomisk fundament i årene fremover. Det er avgjørende for NCF at samarbeidspartnerne har tillit til oss, og at store næringslivsaktører ser verdien i å investere i sykkelsporten. Derfor er det veldig gledelig å få med Uno-X på laget, og de vil sammen med våre eksisterende partnere bli svært viktige for oss i tiden fremover, sier sykkelpresident Jan Oddvar Sørnes.

Uno-X er på sin side godt fornøyde med den nye avtalen som trer i kraft 1. januar 2019.

- Uno-X ser frem til et langsiktig og godt samarbeid med NCF. Vi ønsker å forsterke og bygge videre på den solide sportslige grunnmuren i norsk sykkel. Det er i krevende tider man må satse, og vi tror at eksisterende og kommende U23-kull er noe av de mer spennende vi har sett, sier Jens Haugland i Uno-X.

- Forøvrig ser vi stor verdi i et bredt fotavtrykk innen norsk sykkel og med denne avtalen har vi blant annet sikret NM Landevei økonomisk de neste tre årene, sier Haugland.

Kontaktinfo

Uno-X

Jens Haugland

Tlf: 90578703

NCF

Sykkelpresident Jan Oddvar Sørnes

TLF: 90839821

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.