Følg Norges Cykleforbund

Seier til Bergen CK og 2 * Ringerike SK på gårsdagens lagtempo.

Pressemelding   •   jun 20, 2018 15:29 CEST

Tirsdag 19. juni stod NM ukas andre øvelse for, nemlig lagtempo. Både lagtempo og den individuelle tempoøvelsen under NM uka gjennomføres i Andebu.


Kvinner senior og junior. 

Først ut på dagens lagtempo var den sammenslåtte øvelsen for kvinner junior og senior.  Her stilte totalt 8. lag til start, hvor CK Victoria var representert med hele 3. lag.   Det ble et fryktelig jevnt og spennende ritt for kvinnene i dag, hvor det totalt skilte kun 2.30 mellom alle de startende lagene, og fem lag innen for en tidsmargin på 70 sekunder. 

Laget som skilte seg mest ut var Bergen CK og stakk av med seieren foran CK Victorias første lag, og CK Victorias andre lag. 


Resultat: 

1. Bergen CK ( K. Birkenes, I. Moe, C. T. Olsen

2. CK Victoria 1 (S. Borlgi, I. Lorvik , M. Kjøraas) 

3. CK Victoria 2 ( C. Johnsen, C Horneman, M. Eriksen


Herrer Junior.

Neste ut i dagens lagtempo var herrer junior hvor 12 lag stilte til start. Allerede ved første passering viste det seg at dette skulle bli en kamp mellom Ringerike SK, Glåmdal SK og Bærum OCK, og Kristiansands CK. Kristianssands SK som lenge så ut til å trekke det lengste strået fikk det dessverre litt tøft de siste km inn mot mål, og klokket inn til en 4. plass. 

Ringerikes SK, bestående av Sakarias Kolle Løland, Mathias Skretteberg og Søren Wærenskjold så ut til å ha disponert kreftene perfekt, og kjørte fryktelig sterkt de siste kilometerene og kunne få gleden av å trå øverst på pallen, foran Glåmdal SK og Bærum OSK som endte henholdsvis 1.19 og 1.31 bak. 

Resultater: 

1. Ringerike SK ( S. Løland, M. Skretteberg, S. Wærenskjold) . 

2. Glåmdal SK (V. Stokke, V. Løvdal , S. Bruhn). 

3. Bærum OCK (S. Brein, M. Korsnes, M. Tjøtta. )

Herrer senior


Sist ut i Andebu var som vanlig senior klassen for herrer med hele 15 lag til start, og mange sterke ryttere. 

Det skulle også her vise seg å handle om tre lag, som skulle gjøre opp om de gjeveste plasseringene: Stavanger  SK, Ringerike SK, og hjemmehåpet Sandefjord SK. 

Som i herrer junior klassen viste det seg at Ringerike SK 1 hadde det smarteste og mest effektive løpsopplegget, og derav de beste bena å tråkke med de siste kilometerene, og kjørte in til ledelse 14. sekunder for stavanger SK.  Da var det i realiteten kun Sandefjord som kunne gjøre noe med seieren, og dessverre for hjemmehåpet og mange av de fremmøtte, gikk det litt trått inn mot mål og de klokket inn 50 sekunder bak Ringerike til en sterk 3. plass. 

Resultat: 

1. Ringerike SK1 ( A. Leknessund, S. Midtsveen, S. Kulset) 

2. Stavanger SK (T Ognedal. E. Lunder, K. Hagen) 

3. Sandefjord SK1 ( M. Blålid, K-L, Eikeland, P. Kirkhus) 

Komplette resultater

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks <a href="http://norges-cykleforbund.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Personvernerklæring</a>.