Følg Norges Cykleforbund

Seier til Hovdenakk og Eid i NC5 Stomperudrittet.

Pressemelding   •   sep 08, 2018 15:23 CEST

Det ble seier til Hildegunn Gjertrud Hovdenakk og Emil Hasund Eid I et regntung Sørumsand lørdag formiddag.

Stomperudrittet markerte i år avslutningen på norgescup terreng maraton. Rittet blir arrangert av Sørum IL, som er tildelt terreng NM 2019.

I K Senior var det Hildegunn Gjertrud Hovdenakk som var den store forhåndsfavoritten, både til å vinne rittet og Norgescupen sammenlagt. Løypen var 53 km og bydde på krevende terreng i tunge forhold. Hovdenakk innfridde og ledet fra start til mål. Bak henne kom Ann Helen Reiten. Dette betød at Hovdenakk kunne krone seg med seieren i Norgescupen terreng maraton 2018.

I M Senior var det 66 km som skulle kjøres under stomerudrittet.. Emil Hasund Eid, Eirik Pettersen og Thomas Engelsgjerd tok raskt teten. Trioen klarte å holde unna for resten hele veien til mål. Mot slutten var Emil Eid sterkest, og tok en knepen seier foran Engelsgjerd. Eirik Pettersen tok 3. plassen 41. sekunder bak duoen i front. Lars Granberg klarte med en 8. plass å stå imot presset å dra i land seieren i Norgescupen sammenlagt, foran Vidar Mehl og dagens vinner Emil Eid. Gratulerer.

Topp 3 K Senior

1.Hildegunn Gjertrud Hovdenakk (Nesset CK)
2. Anne Helen Reiten (Trollheimen SK/ Team Milslukern)
3.

Norgescup sammenlagt Topp 3 K Senior

1.Hildegunn Gjertrud Hovdenakk (Nesset CK)
2. Anne Helen Reiten (Trollheimen SK/ Team Milslukern)
3. Gunn Rita Dahle Flesjå (Sola CK/ Team Merida)

Topp 3 M Senior

1. Emil Hasund Eid (Kloppa Off Road Klubb/ Team Elite)
2. Thomas Engelsgjerd (Halden CK /Swix hard Rocx)
3. Eirik Pettersen (Lillehammer CK)

Norgescup sammenlagt Topp 3 M senior

1. Lars Granberg (CK Haugaland/ Birk Sport Racing)
2. Vidar Mehl (Raufoss og Gjøvik SK /Swix Hard Rocx)
3. Emil Hasund Eid (Kloppa Off Road Klubb/ Team Elite)

Komplette resultater

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.