Følg Norges Cykleforbund

Stig Kristiansen slutter som landslagssjef i Norges Cykleforbund

Pressemelding   •   okt 09, 2017 12:02 CEST

Stig Kristiansen har meddelt oss at han slutter som landslagssjef i Norges Cykleforbund.

- Jeg har hatt en utrolig fin tid med mange store sportslige utfordringer i NCF, og tatt mye lærdom av å jobbe med dyktige kollegaer. Jeg ser selvfølgelig tilbake på de store sportslige høydepunktene med de gode U23-prestasjonene og årets gull og sølv til Alexander Kristoff i henholdsvis EM og VM. Det har vært verdifullt å bli kjent med noen av Norges fremste idrettsutøvere, og dette er vennskap jeg tar med meg videre, sier Kristiansen.

Generalsekretær Rune Midthaug ønsker å takke Stig for jobben han har gjort i Norges Cykleforbund(NCF).

- Stig har gjort en utrolig god jobb hos oss gjennom de siste 5 årene. Han har vært sterkt delaktig i de gode resultatene våre landslag har opplevd de siste årene. I tillegg har han med sin spisskompetanse rundt trening vært med å løfte vår sportslige avdeling til et nytt nivå, sier Midthaug.

Norges Cykleforbund er i full gang med å vurdere ulike modeller for organisering av sportsavdelingen i årene fremover.

- Vi vil bruke tiden fremover for å vurdere ulike modeller for hvordan vår sportslige avdeling skal organiseres, sier Midthaug.

Stig Kristiansen avslutter sitt arbeidsforhold i NCF 31. oktober, og går over i en ny jobb som sportsdirektør i Uno-X Hydrogen Development Team. Vi er glade for at Stig fortsatt blir å finne i sykkelmiljøet, og ønsker han lykke til i den nye stillingen.

Kontaktperson NCF: 

Generalsekretær Rune Midthaug, TLF 900 10 009

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.