Følg Norges Cykleforbund

Uttak til Festival Elsy-Jacobs (kvinner elite landevei)

Pressemelding   •   apr 06, 2018 20:57 CEST

Norges Cykleforbund har tatt ut 6 ryttere til Festival Elsy-Jacobs som arrangeres i Luxemburg 27-29. april.

Etapperittet består av en kort teknisk prolog på 2,8 km og to fellesstart etapper på ca 110 km i småkupert til kupert terreng.
- Uttak på denne tiden av året er alltid utfordrende, så her har vi bygd videre på den sterke lagkjøringen jentene viste i fjor høst. Det er ett spennende lag som har mange forskjellige egenskaper, der alle har god kapasitet og meget god lagmoral, sier landslagsleder Carl Erik Pedersen.

Følgende rytterne er tatt ut:

Susanne Andersen, Hitec Products – Birk Sport / Stavanger SK
Stine Borgli, CK Victoria
Vita Heine, Hitec Products – Birk Sport / Bergen CK
Ingrid Moe , Hitec Products – Birk Sport / Bergen CK
Katrine Aalerud , Team Virtu Cycling / Vestby CK
Line Gulliksen , Hitec Products – Birk Sport / Bærum OCK

Landslagsleder Carl Erik Pedersen om de uttatte rytterne:

Susanne Andersen, Hitec Products – Birk Sport / Stavanger SK:
Susanne kjørte også her i fjor og presterte meget godt til å være førsteårs senior. Hun tok store steg igjennom sesongen i fjor og har tatt ytterligere steg gjennom vinter og vår. Kan prestere helt i toppen her i år.

Stine Borgli, CK Victoria:
Stine er en generelt kjøresterk rytter som utviklet seg bra gjennom 2017 og har fortsatt fremgangen gjennom vinter og våren .

Vita Heine, Hitec Products – Birk Sport / Bergen CK:
Vita kjørte også i 2017 og ble 15 sammenlagt. Generelt kjøresterk rytter som også har utviklet seg til en meget god lagspiller.

Ingrid Moe , Hitec Products – Birk Sport / Bergen CK:
Ingrid kjørte også i 2017 . En uredd rytter og meget god lagspiller. Har gjennomført en god treningsvinter.

Katrine Aalerud , Team Virtu Cycling / Vestby CK:
Katrine har gjennomført en solid treningsvinter og er en sterk rytter som alltid gir alt for laget.

Line Gulliksen , Hitec Products – Birk Sport / Bærum OCK:
Line fikk sitt gjennombrudd i 2017 og fikk også prøve seg på landslaget hvor hun stod frem som en god lagspiller med god kjørestyrke . Treningen i vinter har vært solid og fremgangen har vært stor.

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://norges-cykleforbund.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.