Følg Norges Cykleforbund

Uttalelse fra NCF etter at det er åpnet konkurs i Bergen 2017 AS

Pressemelding   •   mar 12, 2018 14:20 CET

Norges Cykleforbund har blitt informert om at Bergen tingrett åpnet konkurs i Bergen 2017 AS i formiddag. Det var sponsorselskapet Interspons AS som begjærte Bergen 2017 AS konkurs.

- Jeg synes det er leit at selskapet nå blir slått konkurs, og jeg føler spesielt med alle kreditorer som blir berørt, sier nyvalgt sykkelpresident Jan-Oddvar Sørnes.

- Ved avleggelsen av NCF’s regnskap for 2017 har det blitt tatt høyde for at det kunne bli åpnet konkurs i Bergen 2017 AS. Vi antar at UCI sitt krav mot Bergen 2017 AS på 1468 600 Euro nå formelt vil bli rettet mot NCF. Vi vil fortsette de pågående samtalene vi har med UCI for å finne løsninger rundt disse betalingsforpliktelsene, sier generalsekretær Rune Midthaug.

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://norges-cykleforbund.mynewsdesk.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.